Vragen?

Linda Goossens

06 43 22 86 41

Natuurlijk vind ik het belangrijk om eerlijk en open te zijn over mijn prijzen. Daarom heb ik ze gewoon hieronder op de website geplaatst, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Heb je vragen over mijn tarieven? Laat het me gerust weten! Ik help je graag en sta altijd klaar om meer informatie te delen als dat nodig is. Je kunt me gewoon een berichtje sturen.

Meerprijzen

*Volledige trimbehandeling gaat volgens een vacht besparende trimmethode. Hierbij worden klitten in de vacht verwijderd en de complete vacht goed doorgekamd. Vervilte delen worden weggeschoren en goede vacht wordt gespaard. Een volledige trimbehandeling is inclusief het knippen van de nageltjes indien de kat dit toelaat. Deze behandeling duurt maximaal 60 minuten.

**Bij veel vervilte klitten of vervilting op bijvoorbeeld de heupen of de buik, en dit niet meer uit te kammen is, en waarbij grote stukken geschoren moeten worden, wordt een toeslag in rekening gebracht. Deze toeslag geldt alleen als de kat niet regelmatig voor vachtverzorging naar de trimsalon komt. Binnen een periode van 3 maanden wordt er geen toeslag berekend voor vervilting indien er reeds een afspraak was gepland.

***Onder extreme vervilting/vervuiling valt het bijna volledig scheren of volledig scheren van de kat bij zeer vastzittend vilt, waarbij ook sprake is van ernstige vervuiling zoals ingedroogde ontlasting. Lukt het niet om de kat in één trimbehandeling te helpen dan wordt er een vervolgafspraak ingepland. De totale behandeling van 95,- euro dient op de dag van de 1e afspraak te worden betaald. Bij de vervolgafspraak worden dan geen extra kosten in rekening gebracht volgens de geldende tarieven.

Afspraak verzetten of annuleren?

Tot 24 uur voorafgaand aan de trimbehandeling is verzetten of annuleren van de trimbehandeling kosteloos.
Binnen 24 uur annuleren of verzetten? Dan ben ik helaas genoodzaakt om de gehele trimbehandeling in rekening te brengen

Vragen?

Linda Goossens

06 43 22 86 41

Menu

× Stuur een appje